Sport en Ontspanningsmassage

Last van spierkrampen, stijve spieren of spierpijn? Ervaar je stress of werkdruk? Zit je helemaal vast en worden bewegingen beperkt? Aan het voorbereiden op een belangrijke prestatie, of heb je dit net gehad? 

Een massage helpt je lichaam met ontspannen en herstellen als het er zelf niet aan toe komt. Door de warmte en stuwing verbetert de doorbloeding en kunnen afvalstoffen goed worden afgevoerd. Aanwezige spierknopen, bestaande uit afvalstoffen, kunnen zo worden verminderd. Als de verhoogde spanning in de spieren afneemt, kan je lichaam weer soepel en fit bewegen en krijgt overbelasting minder kans. 

Bij een sportmassage worden eventuele blokkades en spierknopen aangepakt om het lichaam te resetten, zodat je beter kan presteren. Bij een ontspanningsmassage gaat het voornamelijk om het tot rust komen, niet alleen in de spieren.

Kijk voor de duur van de massages onder het kopje 'Tarieven'. De massage zal naar aanleiding van de wensen en/of klacht worden ingevuld.

  Zou je dit zelf ook wel willen leren? Misschien is de Massage workshop voor 2 personen dan iets voor jou! Dan kan je samen van dit extraatje aan ontspanning genieten.